Станахме на 5!

На 17-ти Септември, 2016г. „ЛАЙТ ЛЪРНИНГ“ Център по Класическа Сугестопедия стана на 5 години!

Happy-Birthday

Отворихме врати през 2011та година на красивия празник на Вяра, Надежа и Любов и вървяхме напред с непреклонна вяра, нестихваща надежда и неспираща любов. Проправихме отново пътя на Класическата Сугестопедия и в столицата на България, където Сугестопедията се заражда още през 60години на миналия век.

Вече пет години даваме светлина и помагаме на малки и големи да учат с лекота! Това са пет години, изпълнени с много изпитания, предизвикателства, радост, смях и игри; пет години, в които направихме много приятели, пяхме хубави песни и бяхме деца; пет години на изключително усърдие, внимание и обич, и най-вече за нас една петгодишна осъществена мечта, която ни дава криле да мечтаем още повече!

Пожелавам на училището ни и на екипа още много такива щастливи години! Да бъдем здрави, за да осъществяваме още много мечти на много хора, осмелили се да мечтаят, и да бъдем повод за безброй красиви моменти! За нас е истинско богатство да бъдем проводник на нещо толкова благородно и истинско!

С най-голяма благодарност и признателност искаме да поздравим г-жа Ванина Бодурова, нашата учителка, вдъхновителка и една смела крехка жена, без която тази мечта нямаше да бъде реалност!

Благодарим и на вече покойните проф. д-р Георги Лозанов и на невероятната проф. д-р Евелина Гатева, които не спират да ни вдъхновяват, а чрез нас и хиляди хора, докоснали се до Сугестопедията!

С обич,
Галина Спасова
Основател на ЛАЙТ ЛЪРНИНГ Център по Класическа Сугестопедия
Сугестопед, Английски език