„LITE LEARNING“ CLASSICAL SUGGESTOPEDIA CENTER

„LITE LEARNING” Център по Класическа Сугестопедия е новото име на първия „Център по Класическа Сугестопедия“ в София след дългогодишно отсъствие на проф. д-р Лозанов от България. Създаден е на 17ти Септември 2011г., в деня на Вяра, Надежда и Любов, на ул. Христо Белчев 9, ет3., където освен, че бе открито едно езиково училище, в този ден се постави и началото на голямото завръщане на Сугестопедията в София.

С благодарност към хората, които са оставили богатството на тази „методика на бъдещето“ в ръцете на едни обикновени преподаватели с големи сърца, нашето най-голямо желание е Сугестопедията  да бъде съхранявана в чистия й вид, обогатявана и разпространявана така, че ученици и преподаватели да бъдат облагодетелствани от нея по най-добрия начин.

Работим с една наука на любовта, вярата, свободата, щастието и красотата, и то без да пестим усилия, като не преставаме да се стремим да изучаваме дебрите на тази наука и на човешката душа всеки ден.

В „LITE LEARNING“ Център по Класическа Сугестопедия се изучава Английски език с лекота и в приятна среда, като езикови курсове има и за най-малките.

Сугестопед – Галина Спасова

 

 

Галина Спасова - Сугестопедия
Галина Спасова

Здравейте, аз съм Галя!
Преподавател-сугестопед съм от 6 години, в сферата на чуждоезиковото обучение.

Завърших Софийски университет ‘Св. Климент Охридски’, специалност Английска филология. Следдипломна квалификация – Сугестопедия (Сертификат № 256/2010, подновен 2012г.) към Фондация „ПРОФ. Д-Р ГЕОРГИ ЛОЗАНОВ И ПРОФ. Д-Р ЕВЕЛИНА ГАТЕВА“

От 12 години се занимавам с преподаване на Английски език, но след срещата ми с д-р Лозанов през 2010та година работата ми придоби много повече смисъл.

Нещо отличително за мен като човек е непрестанния порив за откривателстване и развитие. В опита си като сугестопед през последните години успях да се срещна с ученици от почти всички възрасти и нива на английския език и да разработя многобройни материали, съобразени с това.

“LITE LEARNING” Център по Класическа Сугестопедия основах през 2011та година с много Вяра, Надежда и Любов и с послание към търсещите знания да ги постигнат с лекота и озарение!
Хоризонтът пред мен в този момент е обучението на млади сугестопеди, менторство и подкрепа на обучените преподаватели, както и разпространяването и съхраняването на Сугестопедията в класическия й вид.

Работата ми е едно от най-интересните неща в живота ми. Обичам децата, обичам да пътувам, да уча чужди езици, да танцувам, рисувам, пея и катеря планини, да се смея и да се радвам на това чудо живота!

 

От учениците ми…

*Преподавател, който с усмивка на уста, топлина и доверие достигна до резервите на уморената ми психика; умствен релакс и душевно спокойствие*cheerful and patient teacher; exciting and interesting experience for me * VERY POSITIVE PERSON; ENTHUSIASTIC, INFECTING OTHER PEOPLE WITH HER ENTHUSIASM; VERY CREATIVE AND ARTISTIC; IT’S A REAL PLEASURE AND DELIGHT TO BE TAUGHT BY HER * създава усещането, че процесът на обучение е много лесен; приятна атмосфера и положителни емоции; впечатление, че ние водим процеса; работим всички като добър екип * много повече * една роза * много открита и спонтанна; усещането при учене е за отпускане, а не за натоварване; обстановката е въздействаща, наситена с послания, среда много близка до естествената; много смях и взаимопомощ* a wonderful person, teacher and friend; fun and enjoyable experience * ОБИЧАНА * FUNNY- lessons were like you make fun and in the same time you learn so much; RELAX * усещане  за помощ и подкрепа; нежно и ненатрапчиво; много забавление и радост. * „Колкото повече, толкова повече“ –  много изненади, голямо вълшебство, музика, театър, приятелство на английски език * Ще се радвам отново да си моята учителка!*